MattorMikrofiber

Feel Rulle

Uppdaterat Hittade en uppdatering för denna produkt
Klicka här för att läsa »

OBS! Gällande leverans utav Feel:

- Alla orders som skickas in på mattan Feel sammanställs och levereras ut till kund ifrån Interiören Carpets lager på Fredagar jämna veckor!

- Inga orders kommer att skickas ut under ojämna veckor.
---------------------------------------------------------------------------------------
Feel på helrulle 80 cm bredd & 15 meter på längden. Ingen kantning behövs på kortändarna, bara att skära till. Super smidigt!

Feel är en väldigt mjuk och skön matta vävd i 100% polyester mikrofiber. Denna komposition av garn gör att Feel är den perfekta mattan att vila fötterna på. Känsla i mattan slår allt.

Mattan är tvättbar i 40°. Feel går att torktumla. Mattan tål även golvvärme. I och med att mattan är både tvättbar och tål golvvärme går det alldeles utmärka att ha mattan i ett badrum eller toalett. Men den passar även i alla andra rum med sitt enkla utryck och fina färg palette.

Med filtbaksidan så gör det möjligt att lätt skära eller klippa i mattan för att få till den storlek som passar just dig. Du behöver inte langettera efteråt.

Feel är Oeko-Tex certifierad samt uppfyller REACH-kraven, detta innebär att mattan Feel är testad mot miljöfarliga ämnen och godkänd enligt EU:s miljödirektiv


K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle K/M Textil Feel Rulle


Modell Storlek
Blå 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Grafit 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Grön 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Guld 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Natur 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Natur/mix 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Rosa 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Silver 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus
Vit 80x1500 cm Logga in för pris och lagerstatus